top of page

(Gebruik de scrollbar)

 

Als zorgverlener werk ik in de thuiszorg.

Ik ben geen verpleegkundige, maar wel een liefdevolle verzorger.

Gedurende de 23 jaar waarin ik mede voor mijn moeder zorgde, heb ik veel ervaring opgedaan, zowel in de praktijk van de zorg als in het organiseren ervan.

 

Ik kom het best tot mijn recht in werk met mensen en geef de voorkeur aan een plek waar ik anderen behulpzaam kan zijn, zoals werken voor/met ouderen en mensen met een beperking.
Daarbij ben ik hulpvaardig, enthousiast, discreet, rustig, heb een positieve instelling en gevoel voor humor. Ik kan goed organiseren, zelfstandig werken en handelend optreden in onverwachte situaties.
Ik ben zeer geduldig, heb een groot inlevingsvermogen en ben een harde werker.

 

Door mijn ervaring met de Reggio Emilia pedagogiek ben ik in staat kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en hun talenten te laten ontplooien.

Ook mijn zang kan ik goed gebruiken bij kinderen. Zij worden altijd rustig en/of vrolijk van de liedjes die ik zing.

 

Ik kan kinderen met een beperking verzorgen en begeleiden, op kinderen passen, iemand gezelschap houden, boodschappen doen, eten koken, activiteiten ondernemen, helpen met eten, drinken en huishoudelijke werkzaamheden verrichten. Ik heb ervaring met mensen begeleiden die een herseninfarct hebben gehad, MS hebben, dementerend of blind zijn. Ook kan ik als chauffeur dienen.

Zowel in het werk met kinderen als met volwassenen staan voor mij de eigenheid en de (on)mogelijkheden van mijn cliënten centraal.

 

Sinds oktober 2012 werk ik bij mensen met een P.G.B. (Persoonsgebonden budget) en bij andere particulieren.

Sinds 2014 doe ik dat als zelfstandige (Z.Z.P.'er).

 

Als nevenactiviteit heb ik een luisterboek gemaakt van de roman De thuisreis van de hoorndraagster, geschreven door Margot Kenter. Zij is verlamd vanaf haar schouder door M.S. en heeft het boek d.m.v. een ogenscan geschreven. Letter voor letter met haar ogen!

AANBEVELINGEN (Zie ook de Nationale Hulpgids - klik hier).

 

Begeleiding van kinderen met een meervoudige beperking:

"Voor zoon Daniel met ASS is Nien de vaste begeleiding in de taxi. Met tact, geduld en prima communicatie geeft dat al jaren een veilig gevoel. Nien is punctueel, betrouwbaar maar tegelijk ook flexibel als het soms net even anders gaat."

"Nien is een enorme hulp in de begeleiding van onze ernstig verstandelijk beperkte zoon. Zij is rustig, betrouwbaar, geduldig en liefdevol. Haar zachtmoedigheid en rust zijn een geschenk voor onze zoon. Ik vertrouw mijn zoon met een gerust hart aan haar zorgen toe."

 

"Nien is geduldig en rustig in de omgang met onze mcg zoon. Dit heeft een positief effect op zijn gedrag. Ze weet gevoelsmatig wat te doen en wat niet te doen. Door liedjes te zingen creëert zij een positieve atmosfeer in huis waarin onze zoon zich prettig voelt."

 

Huishoudelijke werkzaamheden:

"Nien, is hele lieve en betrouwbare hulp. Ze is zeker in deze nare corona tijd heel attent wat betreft afstand houden en desinfecteren. Ze werkt al 6 jaar voor mij. Ik ben heel blij met haar."

"Ben heel tevreden over Nien. Ze ondersteunt me in de huishouding en doet de boodschappen voor me. Ze is altijd op tijd, betrouwbaar, schikkelijk in de uitvoering van haar taken en plezierig in de omgang."

 

Verzorging van een patiënte met MS:

"Nien werkt inmiddels ruim een half jaar bij me.

Zelf heb ik in de zorg gewerkt voordat ik zelf ziek werd. Ik heb dus van twee kanten het klappen van de zweep meegemaakt.
Wat ik van Nien enorm op prijs stel, is haar absolute betrouwbaarheid.
Daarnaast is ze deskundig op het gebied van de tillift bedienen.
Tot slot is haar menselijke benadering van cliënten noemenswaardig. Je kunt er bij Nien van op aan dat ze je, om het maar eens professioneel te zeggen, holistisch behandelt. Een kwaliteit die ik, als voormalig verpleegkundige, uiterst professioneel vind."

 

 

bottom of page