top of page

(Gebruik de scrollbar)

 

Naast mijn werk is zingen mijn grote passie.

Als kind zong ik al veel aan de piano en later zong ik met elke langspeelplaat mee. Ik heb 25 jaar in een kerkkoor gezongen en ben daarnaast in 1991 begonnen met solozang in workshops en zangweken. Ik heb o.a. les gehad van Mathilde Santing, Alexandra van Marken, Nicoline Snaas en Janet de Langen.

 

In eerste instantie zong ik Engelstalig. Dit resulteerde in 2003 in de cd A Dream Come True, in eigen beheer uitgegeven.
Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in het Nederlandstalig repertoire. Een mix van vooral komische cabaretliedjes van o.a. Annie M.G. Schmidt, Jasperina de Jong en Brigitte Kaandorp en van mooie luisterliedjes van o.a. Jenny Arean en Wim Sonneveld.

Zoals iemand zei: Nien is actrice en zangeres in één.
 

Nadat ik drie soloprogramma's had gemaakt, begeleid door verschillende pianisten, heb ik in 2009 pianist/zanger Sjoerd Brouwer ontmoet toen we beiden meewerkten aan het liedjesprogramma Natuurlijk Nederlands. Daarna hebben we samen vijf zangvoorstellingen gemaakt: Zing dan, Zin om te zingen, De Tiende van Nien, Lef en Doen, moet je doen!

Op dit moment zijn we bezig met de uitvoering van onze zesde zangvoorstelling DOE WAT JE HET LIEFSTE DOET - liedjes van Annie M.G. Schmidt.

We hebben inmiddels een zeer groot en divers Nederlandstalig repertoire, geschikt voor feesten, kleine theaters, zorgcentra en huisconcerten. Programma's kunnen we aanpassen aan de gelegenheid en de doelgroep.

Het publiek reageert altijd enthousiast: "Dolkomisch en zeer muzikaal".

"Ik word hier altijd vrolijk van". "Wat een geweldige voorstelling! We hebben erg genoten".

Op YouTube zijn verschillende liedjes van ons te vinden.

 

Tevens ben ik regelmatig te horen bij het VocalistenPodium Amsterdam.

Voor meer info zie onze website www.hetluisterlied.nl. (klik hier).

bottom of page